Primăria Sectorului 4 a început să ridice mașinile parcate neregulamentar

Autor: Cristian Agatie acum 2 ani Știri auto

La scurtă vreme după ce a publicat noile tarife de ridicare și depozitare a mașinilor, Primăria Sectorului 4 a început să ridice mașinile parcate neregulamentar. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Daniel Băluță, dar unii șoferi au aflat asta mai devreme, pe propriu buzunar.

Intră în Galeria FOTO

Ultima zi a lunii mai a fost și prima zi în care au fost aplicate noile tarife de ridicare, transport și depozitare a mașinilor parcate regulamentar pe raza sectorului 4. Maşinile ridicate de pe străzi vor fi depozitate în trei parcări ale Primăriei Sectorului 4.

„Începem ridicarea maşinilor parcate neregulamentar şi eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colţurile de stradă din intersecţiile cu vizibilitate redusă, precum şi intrările la spitale şi alte instituţii publice. Acţiunea va fi coordonată de colegii mei de la Poliţia Locală şi de la Direcţia Mobilitate Urbană, care vor reloca autoturismele într-una dintre următoarele parcări: Pridvorului (Palatul Copiilor), Niţu Vasile (lângă depoul STB) sau Olteniţei nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud). Proprietarii maşinilor ridicate pot afla locaţia în care se află vehicul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro, la secţiunea „verificare auto” sau telefonic la 021.9441”, a anunţat, pe Facebook, primarul Daniel Băluţă.

Primăria Sectorului 4 a început să ridice mașinile. Cum faci să-ți recuperezi mașina

Din păcate, pentru cei care nu și-au mai găsit mașinile în locul în care le parcaseră, secțiunea indicată de Daniel Băluță nu a fost încă implementată pe site-ul primăriei. Le rămâne, cel puțin deocamdată, soluția apelului telefonic la număruyl indicat de primarul Sectorului 4. Pentru a recupera maşina, proprietarii trebuie să achite o taxă.

„Pentru recuperarea autoturismului, proprietarul va trebui sa achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va creşte cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi” , a precizat primarul Băluţă.

Achitarea tarifelor va putea fi realizată cash sau cu cardul bancar la aparatele de tip selfpay (un astfel de aparat va fi disponibil în fiecare dintre locațiile de depozitare). Plățile vor pute fi făcute și direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 în locația de depozitare, sau online prin intermediul site-ului mobilitateurbana4.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide