Primăria Sectorului 6 modernizează mai multe străzi. Apare și un nou parc

Autor: Daniel Samoilă 29 nov. 2021 Știri auto
Primăria Sectorului 6 modernizează mai multe străzi. Apare și un nou parc

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va moderniza mai multe străzi din diverse cartiere, dar și că va înființa un nou parc.

Consiliul General a aprobat procedurile necesare pentru demararea unor noi proiecte. Concret, se va lărgi strada Valea Largă la 4 benzi pe sens, se vor moderniza străzile din Drumul Roții, Viscolului și Drumul Osiei.

În plus, nu mai puțin de 75 de străzi vor fi date din administrarea Primăriei Capitalei în administrarea Primăriei de Sector pentru a fi reabilitate. Astfel, o parte din bulevardul Timișoarei, unul dintre cele mai circulate din București, va fi modernizat.

De asemenea, Primăria Sectorului 6 își propune să construiască pe Strada Liniei un nou parc liniar pe fosta cale ferată abandonată.

Mai multe străzi din Sectorul 6 vor fi modernizate

Potrivit Hotnews.ro, costurile investiției pentru Strada Valea Largă se ridică la 55 de milioane de lei. Acolo vor fi patru benzi auto, piste de biciclete și trotuare generoase pentru pietoni.

Primarul Ciprian Ciucu estimează că lucrările vor începe în primăvara lui 2022 și se vor încheia în 2023. Lărgirea străzii înseamnă un trafic fluidizat pe Bulevardul Ghencea și Valea Oltului, din Drumul Taberei.

Pentru Strada Drumul Roții costurile se ridică la peste 7,5 milioane de lei. Strada are 0,6 kilometri și Primăria vrea lărgirea pe anumite porțiuni, astfel încât să aibă o bandă pe sens. De asemenea, trotuarele se vor asfalta și amenaja.

Pe Drumul Osiei se va moderniza artera rutieră și costul va fi de peste 7 milioane de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide