Primarul Robert Negoiță îi ceartă pe polițiștii care au parcat pe spațiul verde

Autor: Promotor 01 iul. 2021 Știri auto

Primarul Robert Negoiță îi ceartă pe polițiștii care au parcat pe spațiul verde și publică, pe pagina sa de Facebook, fotografia care l-a revoltat.

GALERIE FOTO

Primarul Robert Negoiță spune că a primit fotografia de la un cetățean. Aceasta arată o autospecială de poliție parcată pe iarbă, la umbra a doi copaci, în fața unui mall din Sectorul 3 al Capitalei. În jurul său, sunt mașini parcate regulamentar, în spațiile special amenajate. Edilul a etichetat pagina de Facebook a MAI. “Ministerul Afacerilor Interne, pe bune?!?!”, a scris Negoiță supărat, pe rețeaua de socializare.

Polițiștii se pare că au însă, un motiv întemeiat pentru care au lăsat astfel mașina. În imaginea publicată de primar se poate vedea, la o privire mai atentă, că autospeciala parcată pe spațiul verde are semnalele vizuale de avertizare în funcțiune, semn că echipajul se află în misiune.

În caz contrar, oamenii legii ar fi fost pasibili de amendă.

În altă ordine de idei, o parcare subterană construită sub Bulevardul Decebal din Sectorul 3 și finalizată de jumătate de an rămâne închisă. Construcția așteaptă încă avizele de funcționare pentru a putea fi dată în folosință.

Primarul Robert Negoiță, revoltat pentru parcări neregulamentare. Ce  a pățit un șofer care le-a atras atenția unor polițiști?

Recent un șofer a fost bun de plată pentru că le-a atras atenția unor polițiști că au parcat neregulamentar în centrul orașului Pitești. (vezi GALERIA FOTO).

Mașina lor era oprită chiar lângă o intersecție, în apropierea unei treceri de pietoni, cu o portieră dinspre partea carosabilă deschisă. Un conducător auto le-a reproșat modul în care au parcat. Câteva secunde mai târziu, oamenii legii l-au urmărit și i-au cerut să tragă pe dreapta. I-au cerut actele la control și, în cele din urmă, l-au amendat pentru faptul că avea trusa medicală expirată. IPJ Argeș a deschis o anchetă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide