Primele arestări în cazul agentului de Poliţie căruia i-au fost tăiate roţile maşinii personale după ce a filmat consilierul unui deputat PSD când înjura poliţiştii – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 04 oct. 2019 Știri auto
Primele arestări în cazul agentului de Poliţie căruia i-au fost tăiate roţile maşinii personale după ce a filmat consilierul unui deputat PSD când înjura poliţiştii – VIDEO

Cercetările anchetatorilor au scos la iveală faptul că tânărul în vârstă de 22 de ani reţinut miercuri, fiind bănuit că a tăiat cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului din localitatea Păuleşti, nu a acţionat singur.

În afară de el, alţi doi tineri sunt cercetaţi în acest caz. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, din Păuleşti, a fost reţinut şi este anchetat pentru ultraj şi distrugere, fiind bănuit că el este cel care a tăiat roţile. Un al treilea tânăr, de 18 ani, din Bărcăneşti, este cercetat, în stare de libertate, pentru complicitate la ultraj. Cei trei tineri ar fi venit cu maşina, au coborât, au tăiat roţile şi apoi au fugit.

Tânărul de 22 de ani, reţinut miercuri, este anchetat sub control judiciar. El este bănuit că ar fi tăiat roţile maşinii personale a agentului din Prahova, care a filmat consilierul unui deputat PSD când înjură poliţiştii. Cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Ploieşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Potrivit IPJ Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţistul din Păuleşti a sesizat colegilor că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înţepat anvelopele maşinii personale. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că poliţistul a primit mai multe ameninţări.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în faţa imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înţepare cauzate de un obiect înţepător-tăietor”, au transmis poliţiştii.  În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

La începutul lunii septembrie, consilierul de atunci al unui deputat PSD din Prahova a fost filmat în timp ce înjură poliţiştii care îl verificau, după ce a oprit neregulamentar. Apoi, consilierul a plecat, dar a mers la Poliţie „unde a continuat să aibă un comportament neadecvat”. Poliţiştii au constatat că băuse.

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză. Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide