Primele fotografii cu noul SsangYong Korando. Modelul va debuta în Europa la Salonul Auto de la Geneva – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

SsangYong a lansat primele fotografii şi informaţii despre noua generaţie SUV Korando, înainte de lansarea oficială de la Geneva.

Influenţat de modelul mai mare G4 Rexton, Korando din a patra generaţie adoptă un design asemănător a părţii din faţă, aripi musculare, precum şi faruri şi stopuri similare. Există, de asemenea, unele influenţe preluate de la Conceptul e-SIV dezvăluit anul trecut la Geneva.

În interior, noul Korando adoptă limbajul de design „Blaze Cockpit” care se concentrează pe digitizare. Tabloul de bord este dominat de un ecran touchscreen al sistemului de infotainment de 10,25 inci, iar modelul 2019 Korando dispune şi de un panou digital de instrumente de 9 inch. Noua configuraţie permite reducerea la minimum a numărului de butoane fizice pe consola centrală.

Din punct de vedere practic, SsangYong spune că portbagajul oferă o capacitate de 551 litri, cu hayon electric disponibil opţional. În Coreea, Korando 2019 vine cu un nou motor turbodiesel de 1,6 litri. Specificatiile complete nu au fost încă publicate, însă ne aşteptăm şi la un motor mai puternic decât cel existent. 

VIDEO

 Comentarii
Inchide