Primele imagini ale modelului îmbunătățit Kia Stinger

Autor: Marius Vișan 12 aug. 2020 Știri auto

Kia a prezentat primele imagini ale modelului Kia Stinger facelift. Modificările aduse la exterior pun accent pe caracterul său de gran turismo, iar la interior vine cu îmbunătățiri ale calității habitaclului precum și culori și materiale noi.

Modelul îmbunătățit are în partea frontală grila Kia cu semnătura „tiger-nose” și noile blocuri optice LED multi-fațetate și lumini de zi de asemenea cu tehnologie LED. Noile blocuri optice par mai întunecate și mai plate cu luminile stinse, în timp ce oferă automobilului o semnătură de lumini mai high-tech, cu raze de lumină tăioase, înclinate ușor spre partea frontală.

În partea din spate, noile blocuri de lumini elegante prezintă o nouă semnătură de lumini distinctă, extinzându-se pe toată lățimea automobilului și urmând forma subtilă a spoilerului integrat în capacul portbagajului. Noile lumini de semnalizare sunt seturi de 10 unități LED individuale, dispuse într-un model tip grilă care imită steagul în pătrățele utilizat în motorsport pentru a semnaliza sfârșitul unei curse.

Intră în Galeria Foto

Cumpărătorii versiunilor mai puternice ale modelului Stinger au acum posibilitatea de a alege ieșiri de eșapament argintii cu diametru mare și un difuzor spate mai profilat, inspirat din motorsport, care oferă automobilului un aspect mai musculos.

Două noi modele de jante din aliaj de 18 și 19 inch sunt adăugate în ofertă, ambele având un design geometric complex, care sporește natura sportivă de grand tourer a automobilului.

Kia Stinger are două pachete de exterior noi

Pentru versiunile performante, noul pachet „Dark Package” oferă difuzor în culoarea negru lucios și ieșiri de eșapament cu diametru mare, în culoare neagră. Emblema Stinger de pe haion este de asemenea finisată în negru.

Doar pentru America de Nord, este oferit noul pachet „Black Package” oferind posibilitatea fanilor pasionați de personalizarea automobilului să îmbunătățească și mai mult estetica modelului lor Stinger cu un nou aspect mai agresiv. Pachetul „Black Package” include roți mai ușoare de 19 inch în culoarea negru mat, un nou eleron pentru capacul portbagajului și capacele oglinzilor retrovizoare în culoarea neagră.

Un habitaclu în noi culori și un ecran de infotainment îmbunătățit

Arhitectura habitaclului modelului îmbunătățit Stinger 2020 dispune de îmbunătățiri subtile. Partea de jos a volanului dispune de o nouă finisare metalică, care se potrivește cu rama cromată care înconjoară panoul ceasurilor de bord, acum complet digital, de 7.0 inch.  Oglinda retrovizoare este acum fără ramă, creând un aspect modern și îmbunătățind vizibilitatea în spate.

În funcție de specificații, planșa de bord și ușile sunt finisate cu cusături contrastante, în timp ce consola centrală este disponibilă cu finisaj în stil de fibră de carbon sau aluminiu

Noul Kia Stinger va fi comercializat în Coreea de Sud în cel de-al treilea trimestru al anului 2020; vânzările pe multe piețe globale Kia vor urma ulterior. Kia va dezvălui mai multe detalii despre modelul îmbunătățit Stinger în curând, incluzând noile sale sisteme de propulsie și tehnologiile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide