Primele imagini cu noul Opel Insignia. Wagon Sports Tourer ar putea fi cel mai frumos break – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 dec. 2019 Știri auto

Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia.

Noua ediție a vârfului de gamă a mărcii germane va fi prezentată în premieră la Salonului Auto de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 10 – 19 ianuarie 2020. Cele mai noi îmbunătățiri pe acest model ar fi noile lumini adaptive IntelliLux LED Pixel ce includ acum 84 de segmente LED per far. Farurile reacționează mai rapid și cu mai multă precizie, asigurând o vizibilitate optimă, fără a orbi șoferii din sens opus.

GALERIE FOTO

noul opel insignia

Wagon Sports Tourer ar putea fi cel mai frumos break

Noua ediție a modelului Insignia este echipată cu o mulțime de tehnologii avansate. Versiunea sedan Grand Sport și modelul station wagon Sports Tourer oferă pentru prima dată o cameră video pentru marșarier digitală. Împreună cu avertizarea privind traficul pe bază de radar, care atenţionează şoferul privind autovehiculele ce se apropie din lateral, sistemul sporește și mai mult siguranța.

Portofoliul este completat cu numeroase sisteme de asistență cu eficiență dovedită, ca de exemplu sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor și head-up display. Șoferii și pasagerii modelului Insignia sunt perfect conectați datorită excelentelor sisteme infotainment cu ecrane tactile color.

Noi motoare pe benzină și diesel

Noul Opel Insignia va fi și mai eficient decât până acum datorită structurii ușoare a motoarelor pe benzină și diesel, noi în totalitate. La introducerea sa, în 2009, prima generație a primit premiul de „European Car of the Year”. În ultimii zece ani, aproape 1,2 milioane de unități au ieșit de pe linia de producție din orașul natal al mărcii Opel, Rüsselsheim.

Nu lipsesc scaunele AGR

Opțional, sunt disponibile scaunele ergonomice certificate de AGR pentru șofer și pasagerul din față. Smartphone-urile compatibile pot fi încărcate fără fir. Hayonul modelului Sports Tourer poate fi deschis și închis automat, cu o mișcare a piciorului sub senzorii montați în bara de protecție spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide