Primele imagini cu noul VW Golf VIII au apărut online!

Autor: Cristian Agatie 05 aug. 2019 Știri auto
Primele imagini cu noul VW Golf VIII au apărut online!

Fotografiile scăpate pe net din timpul unei şedinţe de shooting desfăşurate la Madrid arată că viitorul VW Golf VIII rămâne fidel liniei de design clasice. În partea inferioară a grilei, acesta aminteşte puternic de fratele mai mic Polo, în timp ce blocurile optice sunt mult mai înguste. Acestea sunt în continuare duble, dar sunt mai bine integrate în aripi.

În imagini nu este vizibil, dar ne aşteptăm ca viitorul VW Golf VIII să poarte în grilă noua siglă VW. Acesta are literele mai înguste, la fel ca şi loimoa cercului care le înconjoară. În plus, marginile inferioare ale literei W nu mai ating cercul.

În partea din spate, stopurile au o imagine mai tinerească, fiind o îmbinare a designului întâlnit la Polo cu cel de la T-Roc. Potrivit Automotive News Europe, lansarea viitorului VW Golf va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment special.

Noul VW Golf VIII: Ce ştim până acum?

Dacă exteriorul nu mai are acum secrete, în interior vom vedea o nouă generaţie a cockpitului digital Virtual Cockpit, cu ecrane mai fgeneros dimensiionate, în stilul celor de la Touareg. Un head-up display de dimensiuni neobişnuit de mari va fi folosit, de asemenea, în premieră. Comenzile vocale vor juca un rol important pentru accesarea celor mai multe funcţii ale maşinii, pe lângă comenzile tactile.

În ceea ce priveşte motorizările, ne aşteptăm ca electrificarea să fie tema centrală, cu o versiune cu sistem electric de 48 V pentru motorizarea 1.5 TSI. La baza gamei aşteptăm unităşi turbo pe benzină de 1,0 litru, cu puteri de 95 CP şi 115 CP, în timp ce motorizările cu patru cilindri fiind reprezentate de 1.5 TSI (130 CP şi 150 CP) şi 2.0 TDI (cu puteri între 136 CP şi 204 CP). Două versiuni hibride cu încărcare la priză vor fi, de asemenea, disponibile. Nu şi electrice, modelele ID vor fi singurele cu propulsie electrică 100%.

via Worldscoops forum

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide