Primele imagini cu Range Rover Sport SV, cel mai dinamic și avansat model al mărcii – VIDEO

Autor: Adrian Somai 24 apr. 2023 Știri auto

JLR a publicat la sfârșitul săptămânii trecute un teaser video care îl are în prim plan pe viitorul Range Rover Sport SV, un model ce se anunță deja a fi unul dintre cele mai interesante din gama grupului britanic, potrivit Carscoops. Noile imagini sunt dezvăluite acum, cu aproximativ cinci săptămâni înainte de debutul oficial al modelului.

Grupul auto britanic spune despre viitorul Range Rover Sport SV că este “cel mai dinamic și mai avansat model al mărcii”, sporind și mai mult interesul creat în jurul acestuia. Grupul Jaguar Land Rover, rebotezat în urmă cu câteva zile JLR, a programat lansarea oficială a viitorului model la sfârșitul lunii mai, în data de 31. Interesant de remarcat, odată cu această nouă generație, modelul va renunța la litera R, urmând să fie prezentat ca Range Rover Sport SV.

Chiar dacă nu știm încă foarte multe detalii cu privire la noua generație ce urmează să fie lansată, ne putem imagina deja că noul Sport SV se va dovedi a fi un model demn de luat în seamă în segmentul din care face parte. Nu de alta, dar și Range Rover Sport SVR a fost întotdeauna un rival competitiv pentru celelalte modele din segmentul SUV-urilor de performanță.

Range Rover Sport SV ar putea renunța la motorul V8

Foarte multe detalii cu privire la noul Range Rover Sport SV nu sunt cunoscute până la această oră. Potrivit speculațiilor care s-au făcut în ultima vreme în presa de specialitate, britanicii de la JLR ar putea să renunțe la motorul V8 supraalimentat, urmând să fie echipată cu o unitate V8 twin turbo mild-hybrid de la BMW.

Despre viitorul Range Rover Sport SV mai știm deja că va fi echipat cu o suspensie ajustată pentru un plus de dinamism și cu un sistem de frânare performant. La exterior, SUV-ul se va remarca printr-o grilă frontală de culoare neagră și prin mai multe spoilere exclusive.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide