Primele imagini cu viitoarea versiune de performanță GTX a electricului VW ID.7

Autor: Adrian Somai 12 mai 2023 Știri auto

În urmă cu trei săptămâni, Volkswagen prezenta noul ID.7 ca fiind o limuzină complet electrică din clasa medie superioară. Înlocuitorul electric al modelului VW Passat va primi însă în scurt timp o versiune de performanță GTX. 

Echipată cu cea mai recentă generație de propulsie a modelelor ID, cu un sistem de tracțiune integrală cu două motoare și cu o serie de elemente de design sportiv, versiunea GTX promite să impresioneze. Lansarea noului model GTX este planificată pentru evenimentul IAA Mobility de la München, organizat între 5 și 10 septembrie 2023.

Până la începutul toamnei însă, germanii au publicat mai multe imagini care anunță că mașina este aproape de lansare. Marca sportivă GTX, cu modelele sale de performanță complet electrice, face parte din portofoliul Volkswagen de doi ani. Vehiculele dinamice combină mobilitatea electrică, sustenabilitatea și sportivitatea inteligentă. Designul lor sportiv subliniază, de asemenea, caracterul special și valoarea de recunoaștere a modelelor GTX de înaltă calitate.

Designul exterior al viitoarei versiuni GTX a lui ID.7 este caracterizat de elemente negre lucioase. Împreună cu vopseaua neagră standard a acoperișului și geamurile întunecate, aceste caracteristici asigură că viitorul ID.7 GTX se va bucura, de asemenea, de un aspect puternic și distinctiv. De asemenea, la interior, detalii precum cusăturile contrastante roșii GTX de pe scaune și de pe uși subliniază caracterul sportiv al modelului.

ID.7, modelul cu cea mai mare autonomie din gama Volkswagen

Prezentat în premieră în luna aprilie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, noul ID.7 a atras imediat atenția asupra sa. Lăsând la o parte capacitățile tehnice de care dispune, ID.7 se dovedește a fi modelul cu cea mai mare autonomie din întreaga gamă a constructorului german. Mai exact, vorbim despre o autonomie de 700 de kilometri, obținută cu ajutorul unei baterii de ultimă generație.

Noul ID.7 va fi asamblat în cadrul uzinei Volkswagen din Emden, Germania, modelele produse acolo urmând a fi destinate piețelor din Europa și Statele Unite. Lansarea comenzilor pentru ID.7 este programată pentru toamna acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide