Au apărut primele imagini cu Dacia Duster facelift. Sunt publicate chiar pe pagina oficială Dacia

Autor: David Andrei 14 mai 2021 Știri auto

Au apărut primele imagini cu Dacia Duster facelift și sunt chiar pe pagina oficială Dacia. Fotografiile confirmă că SUV-ul va primi farurile similare cu cele pe care le cunoaștem de la Dacia Logan și Sandero.

GALERIE FOTO

Fotografiile au apărut chiar pe pagina oficială Dacia. Un utilizator de Facebook a publicat trei imagini în comentariile unei postări prin care Dacia anunța că, la Mioveni, a ieșit de pe liniile de asamblare ale Uzinei Vehicule Dacia, Duster cu numărul 2.000.000.

“Așteptăm să ne lași în comentarii o fotografie cu Dusterul tău”, au scris cei de la Dacia. Printre cele aproape 200 de comentarii, câteva dintre ele arată Dacia Duster facelift. Cel care le-a publicat pe pagina Dacia le-a postat și pe contul său de Facebook.

Apare acolo o mașină care poartă camuflaj pe capotă, pe bara față, dar și pe ușa portbagajului și pe mare parte din lunetă. În mod surprinzător, ceea ce Dacia voia să țină secret, este, de fapt, la vedere.

Se pot observa clar farurile care imită forma literei “Y”, pe care le cunoaștem de la noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Grila radiatorului, cu inserții cromate, pare neschimbată. Dar ne putem aștepta la schimbări în ceea ce privește segmentele camuflate.

În partea posterioară, se regăsesc stopurile ce aceeași semnătură luminoasă, în formă de “Y”. Acestea par să fie convexe acum.

Dacia Duster facelift pare să aibă jante cu design nou, dar și oglinzi noi, în trei nuanțe diferite. Semnalizatoarele rămân pe poziție, pe aripile față. Mașina seamănă izbitor cu ceea ce francezii de la MotorActu au publicat ca fiind o randare digitală, în urmă cu o lună.

Dacia Duster facelift – gama de motorizare, sub semnul întrebării

Gama de motorizare a viitoarei Dacia Duster facelift rămâne sub semnul întrebării. Grupul Renault a lansat noile Dacia Logan și Sandero fără versiuni diesel.

Mai mult, presa internațională vorbește despre pensionarea prematură a unității 1,33 turbo. Este motorul dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler. Dacia Duster TCe 150, pusă în mișcare de acest motor, este, la această oră, cea mai puternică și mai rapidă Dacia construită vreodată.

Mai multe despre gama de motorizare vom afla în această vară.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide