Primele imagini oficiale cu Audi E-Tron GT Concept – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 nov. 2018 Știri auto

Programat să debuteze astăzi la Salonul Auto de la Los Angeles, e-tron GT previzualizează al treilea model electric al mărcii Audi, şi va fi adăugat modelelor e-tron şi e-tron Sportback.

În mod neobişnuit pentru un vehicul concept, e-tron GT este acoperit cu camuflaj, dar asta nu ne poate împiedica să-i evaluăm forma şi detaliile.

Noul model pare a fi proiectat de aceiaşi oameni care sunt responsabili pentru automobilele Audi RS, ceea ce înseamnă că ar trebui să producă performanţe impresionante.

Unele zvonuri susţin că e-tron GT utilizează aceeaşi platformă dezvoltată de Porsche pentru Taycan.  Noul model ar trebui să poată sprinta de la 0-100 km / h în mai puţin de 4 secunde şi să acopere mai mult de 400 km cu o singură încărcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide