Primele imagini teaser cu viitorul SEAT Leon. Cum arată interiorul?

Autor: ProMotor 19 dec. 2019 Știri auto

Un teaser video cu viitorul SEAT Leon ne dezvăluie pentru prima oară interiorul popularului model spaniol, care urmează să fie lansat pe 28 ianuarie 2020. SEAT Leon este al treilea model din grupul Volkswagen realizat pe noua platformă MQB Evo, după VW Golf 8 și noua Skoda Octavia.

Intră în galeria FOTO

Imaginile din videoclip sunt foarte întunecate, dar o privire mai atentă lasă să se vadă detaliile cockpitului viitorului Leon. Ca și la Golf, planșa de bord are o arhitectură cu două ecrane, unul pentru panoul de instrumente virtual și cel de-al doilea pentru sistemul de infotainment, în format extra-wide. Acesta pare a avea o pronunțată înclinare spre șofer.

Un alt detaliu pe care-l recunoaște de la VW Golf este selectorul cutiei de viteze DSG. Volanul din videoclip este unul sport, cu detalii din aluminiu, care amintește de cel al conceptului Cupra Formentor. Imaginea din videoclip mai dezvăluie iluminatul ambiental, cu o linie orizontală care înconjoară cockpitul sub linia geamurilor.

De altfel, tema videoclipului sunt luminile viitorului SEAT Leon. În afară de interior, putem vedea un detaliu cu farurile LED al noului model, precum și cu blocurile optice din spate. Acestea au o bandă luminoasă care unește cele două stopuri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide