Primele informaţii şi imagini oficiale cu BMW Seria 4 M Performance

Autor: Tudor Rus 22 iul. 2013 Știri auto

Aşa cum s-a întâmplat şi până acum, pachetul M Performance propune un kit de caroserie agresiv dublat de un set de jante pe 20 de inci. Caroseria a fost dezvoltată de cei din divizia M a bavarezilor şi rezultatul spune totul: spoilerul faţă a primit inserţii din fibră de carbon şi fante de aerisire mai adânci şi mai mari, pentru un aspect mai dinamic.

Fibra de carbon se continuă şi la nivelul pragurilor laterale şi al spoilerului discret de pe portbagaj. Interiorul se face remarcat printr-un volan sport în trei spiţe şi prin scaunele sport, însă mai multe opţiuni de individualizare vor fi făcute publice ulterior.

În ceea ce priveşte motorizările, pachetul M Performance va aduce o infuzie discretă de 16 CP şi 40 Nm versiunii 420d, ceea ce va urca puterea la 195 CP şi cuplul maxim la 419 Nm.

Nici versiunea 428i nu a fost neglijată, astfel că pachetul M Performance îi oferă un bonus de 27 CP şi 40 Nm care garantează clienţilor o putere crescută la 269 CP şi un cuplu maxim cotat la 340 Nm.

De cea mai mare creştere de putere şi cuplu se bucură versiunea 435i, care cu ajutorul unui supliment de 34 CP şi 50 Nm atinge o putere de 336 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm.

Conform BMW, toate aceste îmbunătăţiri duc la o creştere sesizabilă a performanţelor coupe-ului, însă emisiile de dioxid de carbon şi consumul rămân la aceleaşi valori standard.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide