Primele reacții ale românilor după ce au văzut noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Autor: Elena Luchian 07 sept. 2020 Știri auto

Românii au reacționat rapid după ce Dacia a făcut publice primele imagini cu noile Logan, Sandero și Sandero Stepway. Chiar și cei care spun că nu sunt fani Dacia, recunosc că designul celor trei este o veritabilă revoluție.

GALERIE FOTO

Dacia a publicat primele imagini cu noile Logan, Sandero și Sandero Stepway și promite mai multe informații la sfârșitul acestei luni. Tot atunci, vom afla cu exactitate cu ce motoare vor putea comanda clienții noile modele. Românii au reacții pozitive la vederea fotografiilor oficiale.

“De când te aștept Loganule! Acum dacă mai are și un preț decent, sigur îl schimb pe al meu”, scrie Mihnea la postarea Promotor de pe Facebook.

Un alt user spune că nu este fan Dacia, dar recunoaște că într-adevăr, mașinile arată foarte bine.

Postarea prin care Dacia anunță cele trei modele noi pe pagina oficială de Facebook a adunat sute de comentarii într-un timp foarte scurt.

“Pare-se că Logan va avea, în sfârșit, un spate demn de un sedan”, scrie o doamnă cu privire ageră, deși niciuna dintre imagini nu arată partea posterioară a modelului.

“Bravo, Dacia, bravo Renault Groupe! Următoarea mea mașină cu siguranță va fi una dintre acestea”, promite Alin, încântat și el de designul celor trei “frați” din est.

“Aspect superb. Dacă și tehnic merge la fel cum arată, e o mare realizare”, consideră Cristina.

Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway au faruri de Audi?

“Frumoase faruri! Aduce puțin a Audi. Cel mai bun motor din lume calitate-preț este 1.5 dCi (până și Mercedes îl folosește). Reușite mașini. Bravo!”, exclamă Claudiu pe Facebook.

Blocurile optice frontale ale celor trei, care imită forma literei “Y”, amintesc de semnătura luminoasă a modelelor Volvo.

“Felicitări, Dacia! Ați făcut treabă bună! În sfârșit, avem cu ce să ne dăm mari în Europa!”, spune cu mândrie Ștefan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide