Primul BMW Seria 2 Gran Coupé a ieşit la faza finală de teste într-o „costumaţie” neobişnuită – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 iul. 2019 Știri auto

Amprenta finală a fost pusă în prezent pe primul BMW Seria 2 Gran Coupé ca parte a fazei finale de teste. Iar noul coupé cu patru uşi pentru segmentul premium al clasei compacte a pornit într-un miniturneu de autopromovare în zona München. Camuflajul multicolor conţine şi un codul QR care duce către site-ul BMW. 

Lansare pe piaţă la nivel mondial a BMW Seria 2 Gran Coupé va avea loc în primăvara 2020.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé vine cu tracţiune faţă şi împărtăşeşte o serie de dezvoltări tehnologice cu recent lansatul BMW Seria 1. Asemenea partenerului său din segmentul compact premium, BMW Seria 2 Gran Coupé utilizează tehnologia de ultimă oră a şasiului şi sistemele inovatoare de control pentru a ridica standardul în ceea ce priveşte dinamica şi agilitatea.

Vârful de gamă sportiv este echipat cu cel mai puternic motor cu patru cilindri din portofoliul BMW Group, care produce 225 kW (306 CP). De asemenea, vine echipat standard cu nou dezvoltatul diferenţial mecanic Torsen cu patinare limitată, care oferă automobilului o latură şi mai sportivă prin crearea unei efect de blocare între roţile faţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide