Primul clip cu interiorul lui Porsche Taycan. Este prima maşină electrică a producătorului german – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 iun. 2019 Știri auto
Primul clip cu interiorul lui Porsche Taycan. Este prima maşină electrică a producătorului german – VIDEO

Porsche s-a angajat să lanseze modelul Taycan, complet electric, în cursul acestui an. Chiar dacă germanii au fost destul de zgârciţi cu imaginile, acum câteva zile a apărut pe internet primul clip video cu interiorul acestui model.

VIDEO

Taycan va avea un motor electric ce va face maşina să sprinteze de la 0 la 100 km / h în mai puţin de 3,5 secunde în modul Turbo. Autonomia sa ajunge undeva la 500 km (311 mile) conform standardului NEDC. Tehnologia îi va permite să încarce energie pentru 100 km în doar patru minute.

Porsche acceptă deja rezervări pentru Taycan, suma care trebuie achitată în avans fiind de 2.500 de euro (2.840 de dolari).

Modelul electric va fi prezentat la Frankfurt în septembrie, şi va fi livrat cumpărătorilor la începutul anului 2020. Preţul nu a fost anunţat, deşi se aşteaptă ca Porsche să plaseze Taycan sub sedanul Panamera şi peste SUV-ul Cayenne. Suma vehiculată ar fi undeva în jurul a 80.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide