Primul episod al documentarului ”Beyond the Visible”, realizat de Alfa Romeo, este disponibil online

Autor: Marius Vișan 02 sept. 2022 Știri auto
Primul episod al documentarului ”Beyond the Visible”, realizat de Alfa Romeo, este disponibil online

Primul episod al documentarului „Beyond the Visible” a fost difuzat online.

Realizată de Alfa Romeo, noua docuserie duce publicul în culisele echipei Alfa Romeo F1 Team ORLEN. Pentru prima dată, fanii F1 vor putea descoperi rutina zilnică plină de adrenalină și de provocări a celor peste 500 de experți care lucrează pentru a excela în cea mai urmărită competiție de motorsport din lume.

„Before we hit the ground”, episodul de deschidere al seriei, dezvăluie tensiunea din săptămânile premergătoare începerii noului sezon. Protagoniștii primului episod sunt managerii care stabilesc strategii și obiective menite să obțină maximum de la grup, menținând mereu motivația la cel mai înalt nivel.

„Before we hit the ground” este primul episod din docuseria „Beyond the Visible”

Departe de lumina reflectoarelor, peste 500 de profesioniști ai echipei Alfa Romeo F1 Team ORLEN, fiecare cu un rol cheie și obiective precise, lucrează în fiecare zi pentru a urmări perfecțiunea în alegerile ce țin atât de strategie, cât și de părțile mecanice și inginerești.

„Before we hit the ground” este doar primul din cele cinci episoade care vor fi postate pe paginile oficiale de socializare ale Alfa Romeo și pe canalul Youtube pe parcursul sezonului de curse 2022.

Multe povești din culise vor fi spuse în cele cinci episoade ale proiectului complet digital: de la alegerile strategice și pregătirea piloților la logistica foarte complicată; de la soluțiile tehnologice inovatoare la resursele nesfârșite investite în cercetare și dezvoltare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo - Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide