Primul scuter electric Seat. Cât costă MO eScooter 125?

Autor: ProMotor 03 nov. 2020 Știri auto

Seat a intrat pe piața scuterelor electrice cu primul său produs dedicat, MO eScooter 125, care va fi lansat în Spania în noiembrie și în alte țări europene în primăvara anului viitor.

Prețurile pe piața internă vor începe de la 6.250 euro, sau aproape jumătate din costul hatchback-ului Ibiza, care este listat de la 13.160 euro la nivel local (Spania).

Seat MO eScooter 125 oferă o autonomie de până la 137 km

Disponibil într-o varietate de culori, eScooter are un motor electric integrat în roata din spate care dezvoltă 7 kW cu 9 CP, cu o putere maximă de 9 kW (12 CP) și 240 Nm cuplu. Acest lucru îi permite să sprinteze de la 0 la 50 km / h în 3,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 95 km / h.

Puterea este furnizată de o baterie litiu-ion de 5,6 kWh, care este detașabilă și poate fi încărcată acasă sau la stațiile de încărcare publice. Bateria are nevoie de 6 și 8 ore pentru a se reîncărca și oferă o autonomie urbană de până la 137 km.

„Seat MO eScooter 125 arată angajamentul continuu al Seat MO, divizia de mobilitate urbană Seat, de a avea grijă de mediu, orașe și oameni”, a declarat directorul al mărcii MO, Lucas Casasnovas. „Seat MO continuă să dezvolte produse și servicii de mobilitate urbană care să asigure mobilitate fără zgomot, fără emisii și cu o amprentă minimă de carbon, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor în orașe.”

Galerie foto

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com



Comentarii
Inchide