Primul teaser cu Hyundai Tucson N Line

Autor: Marius Vișan 21 feb. 2019 Știri auto

Hyundai a lansat primele imagini teaser ale viitoarei linii Tucson N, acesta fiind primul SUV al mărcii care a primit un astfel de tratament. Hyundai Tucson N Line are o semnătură luminoasă cu lămpi cu LED, o grilă frontală cromată şi roţi din aliaj mai închise la culoare.

Interiorul va primi şi el detalii N Line, care vor include o mulţime de cusături de contrast, tapiţerie din piele, volan N şi manetă de viteze cu design mai sportiv. Este de aşteptat ca Hyundai să adauge mai multe caracteristici de siguranţă ca standard la noua linie de echipare.

Noua variantă Tucson va fi disponibilă cu două motoare pe benzină şi două motoare diesel, precum şi noua versiune diesel mild hybrid de 2,0 litri, de 48 de volţi care va produce 186 de CP. Şasiul va primi o suspensie modernizată şi frâne noi pentru a accentua senzaţie de sportivitate.

Hyundai este, de asemenea, pregătit să introducă o nouă unitate mild hybrid în gama Tucson, de data aceasta cu motorul diesel de 1,6 litri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide