Probleme la Pasajul Unirii. Un perete lateral riscă să cadă

Autor: Daniel Samoilă 25 nov. 2021 Știri auto
Probleme la Pasajul Unirii. Un perete lateral riscă să cadă

Probleme în traficul din Capitală. La Pasajul Unirii există riscul ca un perete lateral să cadă, conform unui anunț al autorităților din București.

Autoritățile au intervenit de urgență și traficul este îngreunat. Concret, se circulă doar pe a doua bandă până când vor fi îndepărtate panourile care reprezintă un pericol.

Problema la Pasajul Unirii. Autoritățile intervin de urgență

Brigada Rutieră îi sfătuiește pe conducătorii auto să circule cu prudență și să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, scrie Adevărul.ro.

În zonă sunt prezenți și polițiști care asigură o fluidizare a traficului.

„Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administrația Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bd. Cantemir către str. Colțea, prin restricționarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

În contextul măsurilor dispuse, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri aflați în zonă pentru asigurarea măsurilor de protecție și îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto”, este mesajul Administrației Străzilor din București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide