Producătorul auto care capsulează mașinile ca protecție împotriva COVID-19

Autor: Marius Vișan 15 dec. 2020 Știri auto

Chiar și în vremurile coroanavirusului, oamenii vor să cumpere mașini. Producătorul indian Tata are un mod interesant de a-și proteja clienții de virus!

Tata Motors a învelit mașinile noi într-o bulă de plastic pentru a-i asigura pe clienți că nu se vor îmbolnăvi de Covid-19. Compania susține că această nouă metodă protejează mașinile în timp ce acestea își așteaptă noul proprietar la reprezentanță.

Tata Motors ia diverse măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului, în special pentru clienții săi. O nouă inițiativă a companiei arată un mod unic de a păstra mașinile igienizate până la livrarea către noul proprietar.

Tata Motors a dezvăluit bula de siguranță care este o inițiativă ce vizează igienizarea mașinii dar și predarea corectă a cheilor. Compania susține că această nouă metodă asigură că mașinile sunt protejate de germeni în timp ce ele își așteaptă noul proprietar la reprezentanțe.

Tata Motors are bula de siguranță: protecție împotriva virusului

La începutul lunii august, compania a lansat, de asemenea, și alte opțiuni speciale la experiența de cumpărare, oferind clienților săi o nouă gamă de produse de sănătate și igienă. Aceste produse au variat de la purificatoare de aer până la separatoare pentru șoferi și pasageri și chiar produse speciale de igienă. Aceste noi accesorii sunt oferite în cadrul reprezentanțelor companiei.

Tata Motors oferă, de asemenea, suprafețe de separare pentru a menține șoferul în siguranță de pasager sau invers, pentru cei care vor să-și foloseasă mașina pentru servicii UBER. Materialul transparent va ajuta la reducerea transmiterii germenilor și a virusului.

Clienții pot achiziționa și un kit de dezinfectare care conține dezinfectante pentru mâini, măști, mănuși, cheie cu control tactil, precum și un pachet care include un protecție pentru volan, frână de mână, manetă a transmisiei și chiar huse pentru scaune, scrie livemint.com.

Citește și Cum te protejezi de coronavirus în mașină

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: livemint.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide