Producătorul auto care va trimite angajații de la birou să lucreze pe liniile de producție

Autor: Marius Vișan 31 iul. 2020 Știri auto
Producătorul auto care va trimite angajații de la birou să lucreze pe liniile de producție

Honda solicită angajaților de la birou să lucreze pe linia de producție la uzina din Marysville, Ohio (SUA), din cauza lipsei de lucrători. Criza angajaților este legată de pandemia COVID-19.

Departamentele vizate ar fi Achizițiile, Contabilitatea și Controlul de Calitate.

Un purtător de cuvânt al Honda a declarat pentru Automotive News, într-o declarație prin e-mail, că „precauțiile legate de pandemia COVID-19, combinate cu o cerere puternică pentru produsele noastre, au creat necesitatea de a cere unor angajați să lucreze temporar în zona de producție”.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Honda a mai luat măsuri similare în trecut.

Honda le-a spus angajaților că decizia se datorează „dificultății de a atrage și de a angaja noi oameni”.

Fabrica produce modelele Honda Accord, CR-V, Acura TLX și ILX

„Încă încercăm să ne recuperăm din timpul pierdut între lunile martie și mai. Este esențial să redobândim nivelurile de inventar normale pentru a ne asigura că avem suficiente produse pentru clienții noștri”, a mai declarat oficialul companiei.

Vânzările Honda din SUA au scăzut cu 24% la 592.287 de vehicule în prima jumătate a anului. Fabrica din Ohio construiește modelele Honda Accord și CR-V împreună cu Acura TLX și ILX.

Un angajat care a cerut să rămână anonim, a spus că cei de la Honda au introdus inițial un program de voluntariat pentru ocuparea posturilor, dar lipsa de participare a determinat producătorul de automobile să îl facă obligatoriu.

Honda a închis toate fabricile sale din America de Nord în martie din cauza pandemiei și a reluat producția pe data de 11 mai. Apoi, în iunie, producătorul auto a închis producția la unele dintre instalațiile sale din cauza unui posibil atac cibernetic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide