PROGRAMUL RABLA. Aproape 10.000 de prime de casare rezervate după prima zi a programului

Autor: ProMotor 15 apr. 2019 Știri auto
PROGRAMUL RABLA. Aproape 10.000 de prime de casare rezervate după prima zi a programului

Aproape 10.000 de prime de casare din cele 35.000 puse la dispoziţie în cadrul programului Rabla au fost rezervate până sâmbătă, 13 aprilie, la ora 14, informează Ministerul Mediului printr-o postare pe Facebook.

Totodată, au fost rezervate şi 36 de ecotichete în cadrul programului Rabla Plus Maşini Electrice.

Valoarea totală a primelor de casare este de 92 de milioane de lei, iar doritorii îşi pot depune dosarele de participare până la data de 31 mai 2019.

Redăm mai jos conţinutul integral al postării Ministerului Mediului:

„Programul Rabla se bucură şi în acest an de un succes deosebit. Astăzi, până la ora 14:00, românii au rezervat 9.450 de prime de casare din cele 35.000 disponibile în acest an. De asemenea, au fost rezervate şi 36 ecotichete în cadrul programului Rabla Plus Maşini Electrice. Mă bucur nespus că modificările pe care le-am adus celor două programe de finanţare, în acest an, au fost bine primite de către cei interesaţi să-şi achiziţioneze un autoturism nou! Solicit primarilor de municipii să întocmească şi să depună la timp dosarele finanţare pentru realizarea de staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice în municipiile reşedinţe de judeţ. Avem la dispoziţie 92 de milioane de lei şi finanţăm maxim 90% din totalitatea cheltuielilor eligibile! Unităţile administrativ-teritoriale – reşedinţe de judeţ şi municipiul Bucureşti vor putea depune dosare pentru participarea în cadrul programului până la 31 mai 2019.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide