ProMotor NEWS: Acest tuning ne-a spart! BMW M2 făcut de japonezi

Autor: ProMotor 03 feb. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Acest tuning ne-a spart! BMW M2 făcut de japonezi

Dă-le japonezilor ceva să tuneze şi te laşi de meserie. Nu mai contează ce fac nemţii şi americani, cei mai furioşi asiatici la maşini scot ce-i mai rău dintr-un BMW. Se numesc Studie Japan şi au prezentat acest M2 la Salonul Auto de la Tokyo. Caroseria vopsită animal print nu are cum să nu-şi placă decât dacă faci pe hipsterul ofensat de kitsch. La fel de mult ne plac şi jantele BBS pe 19 inci. Înăuntru, tunerul japonez a continuat nebunia cu un roll age în spate, scaune Recaro direct de curse şi ceasuri de bord în dreptul celui care stă în stânga. Pentru că vorbim de Japonia şi pentru că şoferul stă în dreapta.

Proiectul Zeke, aşa cum l-au intitulat japonezii, are o admisie modificată şi un soft upgradat, aşa că motorul 6 în linie biturbo de 3 litri scoate acum 400 de cai putere. Nu ştim în cât timp face suta la oră, însă sigur sub cele 4.3 secunde în care îndeplineşte această formalitate un BM M2 stoc. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide