ProMotor News: Americanii-s de ”vină”

Autor: ProMotor 05 oct. 2016 Știri auto
ProMotor News: Americanii-s de ”vină”

Ceea ce vedem este un model ZH2, alimentat cu hidrogen şi construit pe o platformă extralargă de la modelul Colorado. Are 2 metri înălţime şi 2.5 lăţime. Pe sub caroserie este ultraranforsat şi acum are nişte roţi pe 37 de inci! Suspensia este şi ea regândită şi gata pentru orice teren. Până primeşte verde în descinderi, maşina este testată în cele mai solicitante condiţii. O parte bună în plus este ca rezultatul consumului de hidrogen este apa potabilă pe evacuare.

GENERAL MOTORS ŞI US ARMY
Maşina este construită de către General Motors şi centrul de dezvoltare american pentru vehicole terestre miitare. Sau… mult mai simplu – Armata Statelor Unite. Chiar dacă ne place enorm de mult cât de bine arată, ultimul lucru pe care ni-l dorim este să-l vedem la treabă în misiuni reale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide