ProMotor NEWS: Audi introduce un serviciu de informare cu ocazia Campionatului European de Fotbal

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2018 Știri auto

Şoferii Audi pot utiliza acum Amazon Music la bordul maşinii. Serviciul de streaming este o nouă extensie a serviciilor Audi connect. Pe lângă această opţiune Audi mai oferă, cu ocazia Campionatului European de Fotbal, un serviciu special de informare, astfel încât aceştia să poată fi informaţi chiar şi atunci când se află în maşină.

Amazon Music este un serviciu de streaming care oferă până la 50 de milioane de melodii, plus diferite transmisii în direct, precum meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive. Audi a integrat complet acest serviciu în sistemele de infotainment ale automobilelor sale, pentru a facilita utilizarea. De exemplu, şoferii pot utiliza introducerea de text scris de mână pentru a căuta după melodii sau artişti, lista rezultatelor fiind afişată imediat ce sunt introduse primele litere.

Pentru a putea utiliza Amazon Music în automobil, pe smartphone trebuie să fie instalată cea mai nouă versiune a aplicaţiei myAudi. A doua condiţie este integrarea unui card SIM cu opţiune de date în automobil. Acesta poate fi un card SIM Audi connect instalat permanent în automobil sau card-ul SIM al utilizatorului. Funcţia de streaming on-line utilizează pachete de date pe care clienţii le pot comanda pentru SIM-ul lor Audi connect. Astfel, ei trebuie doar să-şi conecteze smartphone-ul prin WiFi  la sistemul de infotainment. Datorită conexiunii WiFi, serviciul de streaming asigură o calitate excelentă a sunetului.

Gama de servicii disponibile depinde de contul pe care clientul îl are la Amazon Music. Amazon Music poate fi integrat în toate automobilele Audi cu sistem de infotainment MIB 2 sau MIB 2+. Audi oferă serviciul în prezent în Germania, SUA, Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia. 

 

Suplimentar faţă de serviciul Amazon Music, Audi oferă încă o funcţie specială nouă, destinată microbiştilor: în timpul Campionatul Mondial, care va avea loc în iunie şi iulie în Rusia, Audi oferă în Europa serviciul „2018 World Cup Ticker”. Acest serviciu temporar de informare, oferit în format similar de către Audi şi în timpul Campionatul European din 2016, ţine clienţii la curent cu privire la noutăţile despre echipe, programarea meciurilor, scorurile actuale, rezultate şi clasamente. Astfel şoferii vor fi informaţi chiar şi atunci când se află la drum. „2018 World Cup Ticker” face parte din gama de servicii connect a tuturor modelelor Audi echipate cu un sistem MMI de infotainment cu pregătire pentru internet 3G+, MIB 1 sau MIB 2. Pentru utilizare, este nevoie de o conexiune de date activă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide