ProMotor NEWS: Autobahn devine Autobanu

Autor: ProMotor 12 dec. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: Autobahn devine Autobanu

Celebrele autostrăzi nemţeşti rămân la fel de bune şi nelimitate, însă cu o schimbare care ne va interesa şi taxa pe toţi. Din 2017 vom plăti dacă vrem să mergem pe Autobahn, lucru care până acum nu se mai întâmpla sau cel puţin nu s-a întâmplat în timpul generaţiei noastre. Maşinile germane şi cele străine vor primi stickere ca în alte ţări, însă în funcţie de gradul de poluare vom plăti diferit.

Pentru 10 zile, taxa de autostradă va varia între 2.5 şi 20 de euro în funcţie de gradul de poluare. Pentru 2 luni vom plăti între 7 şi 40 de euro. Rezidenţii germani vor plăti însă un impozit mai mic pentru că taxa de autostradp se deduce din impozitul mare. Acordul a fost încheiat ămntre autorităţile germane şi Uniunea Europeană. Ţările vecine au început deja să conteste decizia pentru că mulţi austrieci, olandezi, francezi sau polonezi lucrează în Germania. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide