ProMotor NEWS: Cum arată un BMW splendid? Exact aşa!

Autor: ProMotor 07 feb. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Cum arată un BMW splendid? Exact aşa!

Am vorbit despre noua Serie 5 break, iată că a apărut şi un film ca să o vedem mai bine şi să o simţim de la distanţă.

Nemţii au lansat maşina înaintea Salonului Auto de la Geneva. Are aproape 5 metri şi portbagaj cu 40 de litri mai mare decât berlina. După lansarea de la mijlocul lunii martie, BMW începe vânzările în vară. Comparativ cu modelul actual, portbagajul este cu 10 litri mai mare  – are 570. Cu scaunele rabatate, capcitatea totală e de 1.700 de litri. Pentru că trebuie să fie o maşină practică, luneta se poate deschide independent de uşa portbagajului atunci caând nu aveţi lucruri voluminoase de cărat.

Totodată, dacă aveţi mâinile ocupate puteţi deschide portbagajul plimbând piciorul sub spoiler-ul spate – mecanism deja cunoscut şi pe alte modele ale altor mărci. La lansare, BMW are 4 motoare pentru Seria 5 break – 530i cu 250 CP  şi 540i xDrive cu 340 de CP (ambele benzină), în timp ce diesel-urile sunt 520d-ul cu 190 de cai şi 530d-ul cu 265 de cai. Cutia de viteze standard e automata cu 8 trepte. În cazul motorului diesel de 190 de cai, există şi variant manual cu 6 viteze. Interiorul este acelaşi ca al unei Serii 5 sedan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide