ProMotor NEWS: Dacia cu 7 locuri şi motor diesel nou? Aflăm repede

Autor: ProMotor 27 dec. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: Dacia cu 7 locuri şi motor diesel nou? Aflăm repede

DUSTER ŞI POSIBILA VARIANTĂ CU 7 LOCURI

Nici nu a trecut bine optiunea de Craciun Black Touch pentru Duster că Dacia trage mai departe 4×4, cu toate roţile. La Paris s-a anunţat cutie automată pentru 500 de euro în plus, la Geneva urmează o nouă surpriză, în martie. Duster o să devină rapid o posibilă ameninţare chiar pentru maşinile care au făcut-o mare: SUV-urile Nissan şi Renault. Pentru că trustul Renault-Nissan vrea să construiască Duster pe şasiul pentru 7 locuri, un pic mai lung şi mai spaţios cât să mai încapă un rând de scaune în spate. Rămâne să vedem dacă al treilea rând de scaune va lua din spaţiul de încărcare din portbagaj sau dacă va fi complet nou.

IESE 1.5-UL, INTRĂ UN 1.6 MAI FORŢOS

Probabil că varianta “A” este soluţia ideală atât pentru client care nu plaăteşte în plus şi la fel de mult pentru fabricant care face economie de costuri. O altă treabă nouă e că motoarele diesel de 1.5 litri sunt pe cale de dispariţie pentru Duster. În locul lor apar cele de 1.6 litri diesel, cu 130 de cai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide