ProMotor NEWS: Doar 99 de bucăţi. Luaţi câte unul ca să ajungă la toţi

Autor: ProMotor 20 feb. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Doar 99 de bucăţi. Luaţi câte unul ca să ajungă la toţi

G650 Landaulet (se citeste Lan-do-LE) sau Maybach Cabrio sau Mercedes Clasa G 4×4 la puterea a doua şi cabrio? Oricum i-aţi zice, e acelaşi offroader monstruos de mare şi de frumos.

Un G cabrio superpower, cu un V12 de 6 litri, biturbo şi 630 de cai putere. Numai 99 de maşini decapotabile vor fi vândute, la 500.000 de euro, bucata.

Plafonul rabatabil este din material elastic şi are o graţie de toată frumuseţea la cât de dură a fost maşina asta de când există ea.

Maşina are un sistem complicat cu elementele de transmisie deasupra roţilor, cuplul ajungând la fiecare roată prin nişte casete speciale de transmisie. De aici rezultă o gardă la sol de 45 de cm, de peste două ori mai mare decât a unui G Klasse obişnuit.

G650 cabrio va fi cu siguranţă starul Salonului Auto de la Geneva – acolo unde va fi arătat prima oară întregii lumi, cu tot cu toată mecanica şi tenologia care îl fac indubitabil offroader-ul anului 2017.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide