ProMotor News: GTR – Spărgătorul de recorduri

Autor: ProMotor 14 nov. 2016 Știri auto
ProMotor News: GTR – Spărgătorul de recorduri

Alt GTR, alt nou record mondial. Saptamana trecuta am vazut cum cei de la echipa mecanica EKanoo racing au scos 7.16 secunde cu un Nissan GTR de 2.300 de cai, 400 metri distanta. Masina trecuse linia de sosire cu 340 km/h si stabilizes un record mondial.

Peste weekend, a venit alt GTR si a pus in cap proaspatul record. De data asta, AMS Performance – tot o echipa de ingineri indragostiti de putere -, a venit la spartul recordului cu un GTR denumit Alpha – G. Are si mai mult cai: 2500, cu 200 mai multi decat GTR-ul care a batut recordul saptmana trecuta. Echipa AMS Performance a reusit astfel un nou record: 7.14 secunde si 343 km/h viteza la sosire. Cu 0.02 secunde si 3 km/h mai rapid. Iata cat de multe trebuie sa investesti ethnic intr-o masina ca sa scoti un timp cu 2 sutimi mai bun, dar ca sa si intri in Cartea Recordurilor. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide