ProMotor News: Hipnotizant: accident la 160 de km/h între două maşinuţe filmate 4K şi super slow motion

Autor: ProMotor 23 ian. 2017 Știri auto
ProMotor News: Hipnotizant: accident la 160 de km/h între două maşinuţe filmate 4K şi super slow motion

De când s-au inventat camerele slow motion, ne place să vedem lucruri în viteză mişcându-se încet. Sună paradoxal, însă explicaţia e simplă. Ochiul nostru nu apucă să transmită la creier informaţia dacă are viteză prea mare. Iar vteză prea mare înseamnă şi viteza acestei maşinuţe teleghidate. Cât costă? 900$. De ce? Pentru că prinde … puneţi-vă centura! … 160 de km/h.

Slow Mo Guys – nişte băieţi care filmează slow motion lucruri interesante la rezoluţii mari de tot – cum ar fi 4K – au filmat această bombă teleghidată în diverse probe şi din diverse unghiuri. Prima oară, maşinuţa a trecut prin făină, iar rezultatul arată excepţional şi hipnotic. La viteza asta, maşina nu ar avea timp să se prăjească, aşa că următorul mare hop a fost prin foc. Cel mai spectaculos rămâne însă accidentul cu o altă maşinuţă teleghidată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide