ProMotor News: Iarna asta, pachet BMW cu două SUV-uri incluse

Autor: ProMotor 29 nov. 2016 Știri auto
ProMotor News: Iarna asta, pachet BMW cu două SUV-uri incluse

BMW e pe treaba cu doua noi generatii de masini. X3 si X5 sunt in planurile de lansare ale nemtilor pentru 2017 sau chiar 2018. E vorba de generatii noi,a sa cum spuneam, nu de facelift-uri, asa ca trebuie sa mai treaca niste ani de la utlimele generatii lansate acum putin timp. Compania a ales aceeasi perioada de testare pentru ambele SUV-uri. Intr-o saptmana, fotografii au prins si X3, si X5 camuflate la plimbare pe strada. Noile masini sunt construite pe platforma modulabila CLAR  – e un sasiu pe care construiesti mai multe modele modificand ampatamentul si ecartamentul.

Asta inseamna costuri mai mici atta timp cat folosesti aceeasi platforma pentru mai multe modele. Un avantaj din start e degrevarea masinii dee 300 de kg, adica in jur de 16% din masa totala. Avantajul ulterior lansarii e ca BMW poate sa scoata si un model hibrid plug-in – poti sa incarci bateria de la priza.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide