ProMotor News: Lamborghini tunat ne-a dat panică la cât de turbat arată

Autor: Alexandru Banu 03 oct. 2016 Știri auto

Hai că dacă-ţi iei Logan, mai înţelegem să-l deghizezi în ceva frumos, să-i pui un autocolant, mai un eleron de Domane-ajută, o fustiţă mini la spoilerul faţă şi nişte praguri mişto. Dacă ai gust şi încapi pe mâinile unui băiat priceput, o să-ţi iasă ceva cel puţin onorabil. Dar să ne fi spus cineva de tuning Aventador, p’asta n-aş fi crezut-o! Dar e pe bune şi arată minunat. Aşa da!

Novitec, preparator care se “bagă” tare doar la Ferrari, Lamborghini si Maserati, a luat un Aventador şi l-a camuflat de parada. Programul de tuning se numeşte Torado şi e special pentru toate maşinile Lamborghini. Pe lângă tema vizibilă chiar că de la 7 poşte, Aventadorul stoc s-a îmbogăţit cu un difuzor faţă din două bucăţi, guri de aer laterale şi în faţă şi un eleron “măricel”. Novitec a folosit doar fibr[ de carbon şi chiar şi aşa a umblat un pic de tot şi la motor.

Acum, Aventadorul ăsta scoate 785 de cai, cu 35 în plus comparativ cu modelul stoc. Pentru exterior, Novitec a lucrat cu o companie din Miami specializată pe design şi cu Vossen (jantele). 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide