ProMotor NEWS: Motocicleta maică. O poate conduce absolut oricine

Autor: ProMotor 09 ian. 2017 Știri auto
ProMotor NEWS: Motocicleta maică. O poate conduce absolut oricine

Eu nu mă urc pe motor că vreau să trăiesc. E una din scuzele pe care le folsoim fiindcă ne e frică de forţa, de puterea şi de viteza unei motociclete. Dar şi de impredictibilitatea traiectoriei, variabilă în funcţie de echilibrul nostrum nativ sau de suprafaţa pe care mergem. E uşor să scapi o motocicletă din mâini şi totul de vine teribil de periculos. Indiferent de viteză, pentru că e foarte grea. Honda a venit la CES cu soluţia. O soluţie pentru toată lumea şi care-I va înfuria pe motocicliştii aşa-zişi adevăraţi.

Este o motocicletă care se echilibreasă singură în mers. Se numeşte simplu Riding Assist Motorcycle şi foloseşte o tehnologie robotică pentru autobalans. Ceea ce vedem aici e un prototip, testat deocamdată în mediu controlat. Aşteptăm versiunea finală ca să fim şi noi tari şi mari în faţa fetelor că ne dăm cu motorul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide