ProMotor NEWS: S-a terminat! De azi, BMW şi Audi pot să-şi facă bagajele

Autor: ProMotor 22 dec. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: S-a terminat! De azi, BMW şi Audi pot să-şi facă bagajele

Foarte greu mai vezi azi o maşină care să te pună-n cap. Aproape niciuna. Poate te mai surprinde vreuna cu diemensiunile. Ori că e foarte mica, ori că e gigantică. În rest, mai spectaculoase sunt SF-urile care şi ele încep să arate cam toate la fel. Albe, cu LED-uri albastre în bord şi cu tablete peste tot. Nişte utopii interzise celor cu venituri medii. Cam aici se opreşte industria. Asta până când vine un tip ca Roman Egorov şi-şi ia master-ul cu limuzina Mercedes absolută.

Nu ştim ce nebunie l-a inspirit, dar să mai ia. Maşina arată teribil, iar Mercedes i-a recunscot deja meritele şi l-a şi ajutat în dcumentare înainte să se pauce de capodopera asta. Egorov lucrează ca designer pentru Citroen şi a lucrat tot ca designer pentru BMW. Probabil că alegerea lui pentru master ar treui să ne confirme ceva despre designul Mercedes. Mai ales că e alegerea unui architect.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide