ProMotor News: Un şofer care juca Pokemon Go a spulberat o maşină de Poliţie – VIDEO

Autor: ProMotor 20 iul. 2016 Știri auto

 



Isteria declanşată de jocul Pokemon Go se extinde pe tot globul, iar în America câţiva poliţişti au fost la un pas să devină victimele unui şofer care se juca în timp ce conducea cu viteză mare.

Clipul video a fost suprins de camera aflată pe uniforma unui ofiţer de poliţie din oraşul american Baltimore.

În timp ce se pregăteau să plece, după ce fuseseră solicitaţi la o adresă, maşina celor trei a fost lovită puternic de un şofer care juca Pokemon Go.

 

 

Nimeni nu a fost rănit, însă situaţia putea avea urmări dramatice. Accidentul arată foarte clar de ce şoferi nu trebuie niciodată să joace în timp ce conduc.

Replica şoferului după accident arată că a realizat abia târziu ce prostie a făcut: „Aşa îmi trebuie, pentru că m-am jucat tâmpenia asta de joc”.

Acesta nu este primul incident de acest tip. Tot în luna iulie, un şofer care se juca Pokemon Go la volan s-a oprit cu maşina într-un copac. Şoferul a scăpat cu viaţă, dar maşina a fost distrusă.

Morala acestor poveşti este clară: un joc video sau orice activitate care-ţi distrage atenţia este o idee foarte proastă în timp ce te afli la volan.

Poliţia Română îi avertizează pe şoferi să nu joace Pokemon Go la volan pentru că asta poate duce la situaţii perioculoase, atât pentru ei, cât şi pentru cei din jur.

Sursa: Poliţia română/Facebook


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide