ProMotor News: Volkswagen a passat puterea la GT

Autor: ProMotor 15 nov. 2016 Știri auto
ProMotor News: Volkswagen a passat puterea la GT

De cand ne doream un Passat sport? Dintotdeauna. Si intotdeauna nemtii ne-au dat cate o editie care suna bine si alearga de rupe pamantul. Acum, Volkswagen duce si aduce la salonul de la Los Angeles un Passat GT, cu peste 20 de modificari sensibile pe afara si o modificare grava la motor – un TSI de 3.6 litri, VR6 si 280 de cai putere.

6 VITEZE AUTOMATE

Cai care se duc la roti printr-o cutie automata cu 6 trepte si dublu ambreiaj. Adica schimba mult mai repede si aproape insesizabil vitezele. Asta a facut dintotdeauna cutia cu dublu ambreiaj. Ziceam ca pe afara sunt 20 de modiciari usoare. Dintre ele amintim cele doua esapamente  trapezoidale, grila neagra, rama rosie din fata si niste jante pe 19 inci. Inauntru, Volkswagen a pus pe Passat GT finisaje din carbon, cusaturi de contrast cu scaunele gri-negre si o consola lacuita. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide