ProMotor numărul 102, dedicat maşinilor superbe!

Autor: Adrian Mihălţianu 04 iun. 2013 Știri auto

V-am pregătit un număr aparte, dedicat în mare parte maşinilor care ne fac să visăm, care ne pasionează, care nu ne lasă indiferenţi. O revistă cu accent pe imagini, dar şi cu o serie de texte pe care le veţi găsi a fi suculente!

COVER STORY: Istoria Lamborghini – 50 de ani de nebunie

Una dintre mărcile cu cel mai tumultuos parcurs de-a lungul istoriei, Lamborghini a reuşit cumva să treacă cu fruntea sus peste ameninţări cu falimentul, scandaluri şi perioade mai nefaste. ProMotor vă prezintă detaliat această istorie, de la punerea bazelor emblematicei mărci italiene şi până în prezent, la aniversarea a 50 de ani de activitate. Imagini şi informaţii cu şi despre modele clasice dar şi evenimente care au schimbat cursul istoriei pentru Lamborghini regăsiţi numai în cover story-ul din numărul de iunie al revistei.

Teste în premieră: Chevrolet Trax, Renault Captur, Seat Leon SC plus teste în România cu Nissan Juke Nismo, Peugeot 3008 şi un superb articol despre genialul Maserati GranTurismo.

Fie că vorbim despre cel mai nou SUV Chevrolet sau despre hatchback-ul în două uşi al spaniolilor de la Seat, în numărul de iunie al reviste ProMotor găsiţi teste complete cu modele proaspăt lansate dar şi teste în România cu japoneze nervoase ca Nissan Juke Nismo sau italience elegante precum Maserati GranTurismo.

Pictorial Jojo şi Opel Adam: Micul Adam, cel mai nou membru venint în segmentul fashion are parte de o colaborare cu Jojo, în care cei doi sărbătoresc un element vestimentar 100% autohton: ia românească.

Autostrăzile României: În revista cu numărul 102, vă vorbim pe larg despre problema apăsătoare a autostrăzilor din România. ProMotor evaluează situaţia actuală a drumurilor şi autostrăzilor din ţara noastră şi în acelaţi timp încearcă să găsească un răspuns la întrebări fireşti, de genul “de ce nu avem autostrăzi în România?”, “când vom avea autostrăzi în România?” sau “cine este responsabil pentru această situaţie în care ne aflăm?”.

Itinerarii de vacanţă: Redactorii ProMotor au plecat cu două maşini – un Ford Fiesta şi un Chevrolet Cruze Station Wagon prin zona de sud-est a României. Dacă Ford Fiesta a poposit pe meleaguri dunărene, în Brăila, Chevrolet Cruze s-a plimbat nestingherit prin Dobrogea. Detalii direct din jurnalul de bord ale celor două modele aflaţi din numărul de iunie al revistei ProMotor.

Chris Pfeiffer la BMW Motorrad: La 90 de ani de existenţă, BMW Motorrad şi-a făcut în România cadoul ideal: un show cu scântei realizat de nimeni altul decât Chris Pfeiffer, celebrul cascador cu patru titluri europene şi tot atâtea mondiale la stuntriding. ProMotor a fost la Zărneşti şi a extras pentru voi atmosfera de acolo şi a aşternut-o pe filele revistei, unde aşteaptă să o savuraţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide