ProSport te invită la primul antrenament oficial „ProSport Cu Bicicleta La Mare”

Autor: Iulian Dnistran acum 9 ani Știri auto
ProSport te invită la primul antrenament oficial „ProSport Cu Bicicleta La Mare”

Alina, atletă componentă a lotului olimpic, este pasionată de ciclism şi, uneori, în cadrul antrenamentelor sale apelează şi la spinning. Sportiva legitimată la CSA Steaua s-a declarat entuziasmată de invitaţia făcută şi de faptul că va face parte din grupul de biciclişti care va străbate mâine o distanţă de 30 km. Participanţii vor consuma câte 800 de calorii pentru a fi în cea mai bună formă la cursa propriu-zisă.

“Cu Bicicleta la Mare”, cel mai important eveniment de ciclism amator din ţară, este organizat de ProSport. Lucian Mîndruţă este cel care acum 7 ani de zile a plecat cu bicicleta spre mare, în preajma zilei de 1 mai, într-o expediţie temerară de 300 km. Grupul din ce în ce mai mare de pasionaţi a crescut de la an la an, iar în 2014, la a opta ediţie, sunt deja înscrişi peste 450 de rutieri.

Întrucât drumul până la mare este obositor şi necesită o bună pregătire fizică, mâine are loc primul antrenament indoor, la World Class Plaza Romania. Cele două şedinţe vor fi conduse de traineri specializaţi de la WolrdClass şi vor fi programate astfel: prima cu începere de la ora 9:00, iar a doua cu începere de la ora 12:30.

ProSport vă încurajează să participaţi la “ProSport Cu Bicicleta La Mare” sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/cubicicletalamare.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide