Proteste violente împotriva creşterii taxelor la carburanţi în Franţa. O femeie a murit

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Proteste violente împotriva creşterii taxelor la carburanţi în Franţa. O femeie a murit

O femeie a fost ucisă sâmbătă în Savoia, la un baraj organizat de către „vestele galbene” care protestează împotriva creşterii taxelor la carburant. Protestatara a fost lovită de o maşină a cărei şoferiţă a fost cuprinsă de panică. Şoferiţa a fost cuprinsă de panică, după ce manifestanţi au început să lovească cu palmele în maşina sa şi a intrat în ei, lovind o femeie. Şoferiţa a fost arestată preventiv.

Au fost incidente şi la alte baraje rutiere, soldate cu cel puţin 227 de răniţi, dintre care 6 grav. 73 de persoane au fost arestate. Mişcarea „vestelor galbene” s-a mobilizat sâmbătă în întreaga Franţă, în cadrul a peste 1.000 de adunări, la care participau aproximativ 50.000 de manifestanţi. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide