Rabla 2021. Cât ajunge să coste un Volkswagen Golf nou-nouț prin Programul Rabla?

Autor: David Andrei 15 feb. 2021 Știri auto

Volkswagen Golf a fost ani la rând imbatabil în România în topul mașinilor de import. Iar noua generație aleargă după primul loc. Dar cât costă Golf-ul nou-nouț prin Programul Rabla în 2021?

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen Golf a fost cea mai așteptată mașină a anului 2019. Nemții au dezvăluit noua generație a compactei ultra-populare în luna octombrie. Golf are din start un as în mânecă. Este bestseller-ul companiei. Peste 30 de milioane de clienți au cumpărat un Golf în cei 40 de ani petrecuți pe piață de model. În primul său an pe piață, a fost cea mai vândută mașină în Europa cu aproximativ 312.000 de comenzi.

Volkswagen mizează pe popularitatea unui model de tradiție pentru a obține în continuare cifre de vânzări impresionante. În România, mașina are un preț de pornire de 19.546 euro. Este prețul trecut în dreptul versiunii 1.0 TSI. Motorul de 1.0 litru pe benzină dezvoltă 100 cai putere sub capota versiunii de bază și este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Echiparea de bază este Life. Mașina primește standard lumină ambientală cu 10 culori, scaune cu suport lombar reglabil, pornire din buton și sistem start-stop.

La capitolul “siguranță”, Volkswagen a trecut pe listă faruri LED, jante din aliaj de 16 inci, cruise control adaptiv, șase airbag-uri, Front Assist cu frânare automată de urgență și sistem de menținere a benzii de circulație.

Șoferul primește un instrumentar de bord Digital Cockpit Pro și un volan îmbrăcat în piele. Doar vopseaua exterioară gri vine fără taxă suplimentară. Vopseaua metalizată adaugă 528 de euro la prețul de bază. Nuanțele speciale lime yellow metallic și kings red metallic costă 657 euro.

În 2021, un Volkswagen Golf nou-nouț ajunge la preț de Dacia Duster de top prin Programul Rabla

Programul Rabla scade, și în 2021, 6500 de lei din prețul modelului, adică aproximativ 1.333 euro. Astfel, cel mai accesibil Golf va ajunge de la 19.546 euro la 18.213 euro.

Este suma pentru care se poate comanda o Dacia Duster în versiune Blue dCi 115 sau TCe 130 GPF cu echiparea de top Prestige. Dacă adaugi încă aproximativ 200 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide