Range Rover Evoque primeşte tratamentul Autobiography pentru Geneva

Autor: Tudor Rus 19 feb. 2014 Știri auto

În cazul în care un Range Rover Evoque ca atare nu satisface aspiraţiile exclusiviste ale unor clienţi, aceştia au acum posibilitatea să opteze pentru una din cele două ediţii speciale proaspăt introduse de britanici – Autobiography şi Autobiography Dynamic.

Cele două pachete debutează la Salonul Auto de la Geneva 2014, aşa că merită să aflăm ce aduce nou fiecare. În cazul ediţiei Autobiography, noutăţile sunt doar de ordin stilistic şi conform britanicilor – sau indienilor, cum preferaţi, aduc o doză suplimentară de lux. Pe scurt, modificările sunt vizibile la nivelul grilei frontale, al jantelor de 20 de inci cu design revizuit şi în ceea ce priveşte interiorul o idee mai dichisit.

Autobiography Dynamic schimbă însă foaia în materie de motorizare şi propune o versiune a propulsorului de 2 litri turbo îmbogăţită cu 45 CP, care produce acum un total de 285 CP şi un cuplu maxim de 400 Nm, crescut la rândul său cu 60 Nm. Acestor îmbunătăţiri li se adaugă şi un sistem de suspensie cu geometrie reconfigurată plus alte câteva setări ce favorizează un comportament mai dinamic pe şosea.

Ambele versiuni primesc transmisia automată ZF cu nouă rapoarte, însă mai rămâne o necunoscută – preţul. Cel mai probabil, acesta va fi comunicat în cadrul prezentării oficiale de la Geneva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide