Răzbunătoarea din Cluj. Ce a făcut o femeie supărată că vecinii parchează pe trotuar?

Autor: Promotor 08 dec. 2019 Știri auto
Răzbunătoarea din Cluj. Ce a făcut o femeie supărată că vecinii parchează pe trotuar?

O femeie a luat măsuri împotriva vecinilor care parcau pe trotuar. Dar va plăti scump pentru ele. A vandalizat nouă mașini producând pagube de zeci de mii de lei.

Posesorii autoturismelor au făcut plângeri la poliție pe 28 septembrie și 15 octombrie, după ce au descoperit zgârieturi adânci pe mașini. Autorul actelor de vandalism a fost identificat abia acum. Este vorba despre o femeie de 54 de ani din Sibiu, care locuiește în Cluj-Napoca. Aceasta a fost deranjată de vecinii care parcau pe trotuar în zona imobilului său.

Oamenii legii au identificat-o pe femeie după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona Spitalului Clinic Municipal “Clujana”. Angajată la o firmă de IT din Cluj-Napoca, femeia ar fi vandalizat nouă autoturisme. Prejudiciul stabilit de companiile de asigurări ale pagubiților se ridică la 34.600 de euro, scrie site-ul stirildecluj.ro.

Aceasta a motivat că este supărată din cauza parcării improvizate pe trotuar, dar și din cauza poluării produse de mașinile care contribuie la încălzirea globală.

Femeia este cercetată acum pentru distrugere. Dacă ancheta va stabili că a avut discernământ în momentul producerii pagubelor, aceasta va trebui să acopere prejudiciul.

Ai voie să parchezi pe trotuar?

Articolul 72 din Codul Rutier arată că – începând din data de 21 ianuarie 2017 – este interzisă ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisă, conform indicatoarelor sau marcajelor, lățimea minimă a trotuarului lăsat la dispozitia pietonilor trebuie să fie de cel puțin un metru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Stiridecluj.ro



Comentarii
Inchide