Reacţia neobişnuită a unui comisar-şef în momentul în care primeşte o amendă | VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Reacţia neobişnuită a unui comisar-şef în momentul în care primeşte o amendă | VIDEO

 


Un comisar-şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie Sibiu, supărat că este amendat pentru că vorbea la telefonul mobil în timp ce conducea, a încearcat să-l intimideze pe agentul care l-a tras pe dreapta, scrie Digi24.ro

Comisarul-şef a fost tras pe dreapta pe o stradă din Sibiu, după ce poliţistul de la Serviciul Rutier l-a surprins vorbind la telefonul mobil, acesta din urmă cerându-i actele la control, la fel ca oricărui alt şofer. 

Conform celor de la Digi24 ofiţerul încearcă să-l intimideze pe agent şi îi recomandă să îi aducă actele la sediul Poliţiei, în biroul personal. Pentru că agentul nu renunţă la procedură, comisarul-şef îl ameninţă chiar cu repercusiuni pe linie ierarhică. Scena a fost surprinsă de o cameră ascunsă. 

În ciuda împotrivirii sale, comisarul-şef a fost amendat cu 125 de lei şi 2 puncte de penalizare, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autoturismului.

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24.ro.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide