Reclama la RS4 pe care Audi trebuie să o elimine. Contestatarii au vrut să sesizeze Protecția Copilului

Autor: David Andrei 04 aug. 2020 Știri auto

Compania Audi a fost nevoită să își ceară scuze public și să elimine o reclamă la RS4. Cei care au văzut imaginea au susținut că aceasta este provocatoare și periculoasă.

GALERIE FOTO

O imagine care promovează noul Audi RS4 a provocat un val de furie în mediul online. Fotografia controversată arată o fetiță care se sprijină pe grila automobilului în timp ce mănâncă o banana. “Lasă-ți inima să bată mai tare – din toate punctele de vedere”, este mesajul care însoțește postarea pe Twitter.

“Este provocatoare și poate poate pune vieți în pericol”, susțin mulți dintre cei care au văzut-o pe profilul Audi.

Contestatarii pozei susțin că fetița se află într-o ipostază sugestivă din punct de vedere sexual. Mai mult, faptul că micuța se află în fața mașinii poate fi un exemplu negativ și periculos.

Audi le răspunde celor care au pus la zid această modalitate de promovare a mașinii sport: “Vă ascultăm și vrem să stabilim un lucru: nouă ne pasă de copii. Audi RS4 este o mașină de familie, echipată cu peste 30 de sisteme de asistență. Tocmai din acest motiv am prezentat-o alături de diferiți membri ai unei familii.”

„Ne cerem scuze cu sinceritate pentru această imagine insensibilă și vă asigurăm că nu va mai fi folosită în viitor”, promit cei de la Audi.

Reprezentanții companiei anunță că, la nivel intern, a fost demarată deja o anchetă pentru a afla cum a fost creată această reclamă și dacă mecanismele de control nu și-au făcut treaba.

Despre Audi RS4, personajul principal dintr-o reclamă controversată

Audi RS4 are motor V6 de 2,9 litri, care dezvoltă 450 de cai putere și un cuplu de 600 Nm, cuplat la o transmisie automată cu opt trepte.

Mașina sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde și atinge o viteză maximă de 280 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide