Record absolut. Țara în care nu s-a vândut nicio mașină nouă luna trecută

Record absolut. Țara în care nu s-a vândut nicio mașină nouă luna trecută

Autor: ProMotor acum 3 luni Știri

Există o țară în care nu s-a vândut nicio mașină nouă luna trecută, în perioada restricțiilor impuse în urma răspândirii noului coronavirus. Reprezentanțele auto sunt în pragul falimentului.

Nimeni nu a cumpărat nicio mașină nouă în India în luna aprilie. Piața auto este răvășită de efectele pandemiei de coronavirus. 1,35 de miliarde de locuitori are India.

Restricțiile dure impuse în statul din sudul Asiei au determinat suspendarea producției uzinelor și activității reprezentaților auto. Singurele vehicule vândute luna trecută au fost cele rezervate exportului, dar nici numărul acestora nu este încurajator. Maruti Suzuki a exportat 632 de mașini în aprilie, în timp ce Grupul Mahindra a livrat 733 de mașini.

Unde au fost abandonate mii de mașini în perioada pandemiei de coronavirus, când nimeni nu mai cumpără?

Indienii au cumpărat luna trecută doar utilaje agricole. 4.716 tractoare a vândut Mahindra luna trecută.

Guvernul indian va relaxa restricțiile aplicate în ultimele două luni, dar economia va reporni progresiv. Analiștii economici sunt sceptici în ceea ce privește revenirea industriei auto locale pe termen scurt. Mai mult, constructorii auto nu pot relua activitatea atât timp cât furnizorii de piese nu reîncep, de asemenea, munca.Comentarii
Inchide