Redarea videoclipurilor YouTube va fi disponibilă în automobilele Volvo

Autor: Marius Vișan 07 ian. 2022 Știri auto

Redarea videoclipurilor YouTube va fi disponibilă pentru toate automobilele Volvo care au încorporată aplicația Google. Noua opțiune este o continuare a parteneriatului dintre Volvo Cars și Google.

YouTube va fi prima platformă video care va fi disponibilă pentru descărcare în mașinile Volvo cu ajutorul aplicației Google Play. Acesta este începutul activării streamingului video în mașini.

Atunci când călătoresc cu un automobil electric, călătoriile mai lungi ar putea necesita o oprire pentru încărcare, iar cu redarea video disponibilă în mașină, șoferii mașinilor Volvo își pot petrece pauza de încărcare bucurându-se de transmisiuni în direct, știri, emisiuni sau de cel mai recent videoclip al vlogger-ului lor preferat.

Redarea videoclipurilor în mașinile Volvo va fi posibilă doar atunci când mașina este complet oprită

După cum era de așteptat, Volvo Cars nu face compromisuri în ceea ce privește siguranța și va permite redarea videoclipurilor doar atunci când mașina este complet oprită.

”A le permite clienților noștri să vizioneze videoclipuri în timp ce își încarcă mașina sau când așteaptă să își ia copiii de la școală, face parte din promisiunea noastră de a le face viața mai bună și mai plăcută”, a declarat Henrik Green, director de produse la Volvo Cars. ”Cu YouTube și alte servicii de streaming care vor fi disponibile în curând, clienții noștri se pot bucura de pauza de încărcare în loc să o considere doar o bătaie de cap, ceea ce face ca deținerea unei mașini electrice să fie un pic mai ușoară.”

Parteneriatul dintre Volvo și Google a început atunci când compania suedeză a anunțat că va integra un sistem de infotainment bazat pe Android cu aplicații și servicii Google încorporate.

Pe lângă redarea video, Vovlo Cars și Google anunță că, în curând, clienții vor putea descărca  și alte aplicații precum Chargepoint și Plugshare și aplicații de parcare precum SpotHero și ParkWhiz, acolo unde sunt disponibile.

Introducerea funcției de redare video coincide cu anunțul conform căruia automobilele Volvo își propun să se integreze perfect cu dispozitivele compatibile cu Google Assistant, ceea ce, practic, transformă automobilele sale în dispozitive inteligente.

Intră în GALERIA FOTO

Vânzările Volvo au crescut cu 12,6% în primele 10 luni din 2021. XC60, cel mai căutat model

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volvo


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide