Regizată sau pe bune? Fata a devenit interesată când a aflat că are BMW

Autor: David Andrei 02 iul. 2020 Știri auto

Se apropie. Are siluetă de fotomodel și merge de parcă defilează pe podium la Milano. Un tânăr încearcă să-i atragă atenția. Fata devine interesată abia atunci când află că el are un BMW.

GALERIE FOTO

Poartă un “little black dress”, arată de parcă ar fi desprinsă din revistele glossy și ascultă Metallica. Pare fata perfectă. Îi răspunde  politicos tânărului care pare interesat de ea, dar îl refuză, la fel de politicos, când acesta o invită să facă o tură cu mașina, inventând rapid o scuză.

“Am o relație”, îi răspunde bruneta. “Iar prietenul meu este foarte gelos!” Îl refuză și când acesta îi cere să țină legătura pe Instagram.

Dar când fata vede că are BMW…

Tânărul nu insistă și deschide portiera mașinii pentru a pleca. Fata se întoarce mirată și brusc interesată atunci când vede că mașina este un BMW Seria 8 Coupe. Este chiar versiunea de top, M850i, cu 530 de cai putere, transmisie automată cu opt rapoarte și tracțiune integrală xDrive, care, în România, pornește de la 123.413 euro.

“Am putea să dăm o tură”, spune bruneta care îi dă de înțeles că nu-i va spune iubitului. “Ce nu află nu-l afectează”, explică ea. Înainte de a porni la drum, David îi face însă, o surpriză:

 

Farsa este subiectul celui mai recent vlog postat pe canalul de YouTube David Ste.

Farsele cu fete materialiste, foarte populare peste hotare

Farsele în care vloggerii încearcă să demonstreze că unele fete sunt interesate doar de mașinile lor sunt foarte populare în Statele Unite. Uneori este nevoie chiar de intervenția poliției pentru a calma spiritele. O astfel de farsă a fost publicată în iarnă pe canalul de YouTube HoomanTV în urmă cu șase luni.

Tânărul a enervat-o pe fata pe care a numit-o materialistă, după ce aceasta a devenit brusc interesată de o relație cu posesorul de Lamborghini. Bruneta a chemat poliția, iar vlogger-ul a fost încătușat. Polițiștii au renunțat însă, să-l ducă la secție atunci când au aflat întreaga poveste.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide